Sizemic
I get this message all the time when on my phone and I have no clue why. It happens while on my LTE network AND wifi... which is leading me to believe either my device is forbidding me access or Phalloboards server... know whats up?
Quote 0 0
briceb
I have an iphone and I have not had this problem
A clear conscience is the sign of a bad memory.
CURRENT: EL 8"  EG 7" midshaft  FL 7-7.5"  FG 6.25-6.5"
GOALS: EL 9"  EG 7"  FL 8"+  FG 6.5"
Quote 0 0
Skeptical One
I am not aware of this problem and I'm going to have to look into it. Let me know if it persists.


Forum Rules!


Make a Donation!

Both valid email contacts:
(Commercial & Membership inquiries)
phalloboardsofficial@gmail.com

(All other inquiries)
phalloboards@gmail.com
Quote 0 0
kcchief
99% of the time I view the forum from my iPhone. I have not seen that issue. I was beginning to wonder when the blackouts went into effect as to why I could not view it.
Kcchief
Quote 0 0
Skeptical One
kcchief wrote:
99% of the time I view the forum from my iPhone. I have not seen that issue. I was beginning to wonder when the blackouts went into effect as to why I could not view it. Kcchief


You aren't having any issues accessing the full site at this time are you? Your account shouldn't be affected by the blackout.


Forum Rules!


Make a Donation!

Both valid email contacts:
(Commercial & Membership inquiries)
phalloboardsofficial@gmail.com

(All other inquiries)
phalloboards@gmail.com
Quote 0 0
kcchief
I am all set S.O. I get in now with no issues.
Quote 0 0
Sizemic
Hmm I don't seem to be having that issue now either. Kinda intermittent when it happens to me. Are there blocked ip's in the security settings? Maybe certain device id's that my phone gives me from time to time could match a blocked one somehow. Not too sure. Anyway. Its working for me now.
Quote 0 0
nohidingstyle
i'm not a fan of the mobile site fwiw
Quote 0 0